Učitavanje...

 

Vrste programa

Postoji više stotina PSiO programa za različite namjene

U Belgiji i Francuskoj ova tehnologija se koristi već 25 godina

Postoji više stotina PSiO programa za različite namjene. Najviše ih ima na francuskom jeziku, zatim engleskom, ponešto na njemačkom, ruskom, talijanskom, španjolskom i portugalskom.

U Belgiji i Francuskoj ova tehnologija se koristi već 25 godina, a tek tijekom nekoliko zadnjih godina postala je hit i u zapadnom dijelu Europe, SAD-u i Kanadi, zbog čega su programi sa francuskog prevedeni uglavnom na engleski jezik. Kako se potražnja širi, tako se programi počinju prevoditi i na druge jezike.

Programi za svakodnevnu upotrebu su podijeljeni u 3 kategorije:

Jutarnja stimulacija – pozitivna vizija

Omogućuje učinkovitije buđenje uz adekvatno svjetlo i započimanje dana u dobroj formi zahvaljujući pozitivnoj vizualizaciji i vježbama disanja. Pridonose učinkovitosti, kreativnosti, motivaciji za rad i dobrom raspoloženju.

Popodnevni odmor – uz glazbu i energiziranje svjetlom

Okrepljujući odmor ili tzv. Powernap dizajnirani su kao programi od 5 do 40 minuta koji omogućuje brzo i učinkovito regeneriranje i energiziranje uz glazbu i stimuliranje uma svjetlom u raznim bojama.

Večernja seansa – uz relaksirajuće glasove

Pulsirajuće boje u kombinaciji sa opuštajućim glasovnim afirmacijama i glazbom pomažu u prirodnom zaustavljanju tijeka misli i odmora uma, te boljem uspavljivanju i kvalitetnijem snu.

Dodatni programi – za različite namjene

Budući da PSiO tehnologija koristi dva stimulativna alata za programiranje podsvijesnih misli – svjetlo i hipnoterapiju sa pozitivnim sugestijama, afirmacijama i binuarnim ritmovima (zvukovima koji simuliraju određene moždane frekvencije) koji na nas djeluju dok smo u duboko opuštenom meditativnom stanju, ovi programi daje brze rezultate i dugotrajne psihofiziološke pozitivne promjene. Sa učestalim korištenjem (npr. 3 tjedna svakodnevno), te promjene mogu postati i trajne, jer utječu na promjenu 95% korteksa (moždane kore) koji se smatra sjedištem svijesti

Postoji stotine programa koji se mogu ciljano koristiti, na primjer:

  • za bolje i kvalitetnije spavanje te uspavljivanje
  • za razvoj kreativnosti
  • za povećanje memorije, poboljšanje pamćenja i koncentracije
  • za otpuštanje stresa
  • za uklanjanje sezonske depresije i poboljšanje raspoloženja
  • odvikavanje od ovisnosti
  • funkcionalne poremećaje (glavobolje, prenatalna, kardio i respiratorna relaksacija i drugo)
  • klinička upotreba (programi prije operacije, za vrijeme operacije, nakon operacije, opuštanje za vrijeme zubarskih zahvata, za lakše podnošenje boli, za prevladavanje starih i svježih psiho trauma i slično)
  • za osobni rast i razvoj
  • i još mnogo toga

Upravo zbog ove široke ponude i različite namjene PSIO naočale postaju popularni dio ponude modernijih hotela i wellness centara.

Nedavno su i poznati Marriott hoteli u Parizu u ponudu uvrstili i PSiO naočale u svojim sobama.

Pogledajte više na: https://www.psio.com/en/programs.html

Za više informacija i besplatni tretman javite se PSIO ambasadorici na:

conny.peto.denes@gmail.com

Sva prava pridržana Conny Petö Đeneš 2006 - 2023