Učitavanje...

 

Transpersonalno art iscjeljivanje

Kreativno izražavanje vlastitih osjećaja, misli, stavova i duhovnih iskustava!

Transpersonalo art-iscjeljivanje je oblik psiho-emocionalnog iscjeljivanja i umjetničke ekspresije koja obuhvaća tehnike i procese transpersonalne psihologije, duhovnosti, plesne, likovne i glazbene terapije kao medij za iscjeljivanje i/ili osobni rast i razvoj, u svrhu upoznavanja i izražavanja svojeg unutarnjeg bića.

Od davnina kreativni izraz se koristio za iscjeljivanje i duhovna iskustva, jer doprinosi ozdravljenju i mentalnom blagostanju.

Umjetnost je kreativno izražavanje vlastitih osjećaja, misli, stavova i duhovnih iskustava iz glave i srca na „papir“ ili pokretom tijela. To je proces otkrivanja vlastite duše kroz umjetničko izražavanje. Umjetnost nadilazi logiku, zadire u nesvjesne procese, objedinjuje svaki djelić onoga što čovjeka čini živim.

Umjetnost je intuitivno stvaranje koje nadilazi prostor i vrijeme; avanturistički put i traganje kroz prostor neizvjesnosti do svog samoostvarenja, što je vrhunac kreativnog čina. Sanjarenje, maštanje i imaginacija su moćne sile koje daju krila našoj duši!

  • Radionice slikanja mandala, svoje sjenke, duše i sl. pastelnim, drvenim, vodenim, akrilnim bojama u svrhu iscjeljivanja i izražavanja svojeg duhovnog puta.
  • Radionice duhovno umjetničkog plesa za žene svih uzrasta.
  • Radionice zvučnih kupki.

Sva prava pridržana Conny Petö Đeneš 2006 - 2023