Učitavanje...

 

Theta iscjeljivanje

Mijenjanjem naše percepcije stvarnosti, drugačije počinjemo doživljavati svijet, ljude i situacije oko sebe

Pronalazak nefunkcionalnih vjerovanja i osjećaja koji nas blokiraju, usporavaju i ograničavaju

Theta iscjeljivanje je meditativan proces zasnovan na energiji Ljubavi kroz usmjerenu molitvu i namjeru s  višestrukim dobrobitima na tjelesnoj, emocionalnoj, mentalnoj i duhovnoj razini.

Na tjelesnoj razini uklanjanjem negativnih programa po kojima živimo dopiremo do samog uzroka problema s čim automatski popravljamo svoje tjelesno zdravlje.

Na emocionalnoj razini, uz pomoć rada na osjećajima postajemo stabilniji, snažniji i osjećamo se integriranije.

Na mentalnoj razini postajemo jasniji, bistriji i razvija nam se sposobnost jasnog razlučivanja.

Na duhovnoj razini sve nam se više razvijaju duhovne sposobnosti i intuicija.

Kroz Theta iscjeljivanje lakše preuzimamo odgovornost za vlastiti život i prestajemo druge kriviti za naše bolesti i okolnosti u kojima se nalazimo.

Reguliranjem serotonina, noradrenalina i dopamina mi unapređujemo cjelokupno naše duhovno, mentalno, emocionalno i tjelesno zdravlje. Regulacijom transmitera ili neurokemijskih spojeva i pronalaženjem programa na kojima se ovisnost zasniva pripomažemo iscjeljenju od ovisnosti i loših navika, posebice alkohola i cigareta.

Putem Theta iscjeljivanja moguće je pronaći nefunkcionalna vjerovanja i osjećaje koji nas blokiraju, usporavaju i ograničavaju, iscijeliti slomljeno srce nakon neuspjelog ljubavnog, prijateljskog ili drugog odnosa, iscijeliti se od se šokova, trauma, strahova, noćnih mora, vratiti energiju tijelu, povratiti izgubljene fragmente duše, iscijeliti fetalna sjećanja i traumu rođenja, napraviti DNK aktivaciju, iscijeliti se od ovisnosti i loših navika, promijeniti duboko ukorijenjene obrasce ponašanja, povećati motivaciju, inspiraciju i kreativnost, povećati samopoštovanje, samopouzdanje i općeniti boljitak, uravnotežiti ego, pojačati psiho-imunitet, privući srodne duše i ljude koji nas razumiju i podupiru i još mnogo toga.

Uz pomoć Theta iscjeljivanja mijenja se naša percepcija stvarnosti, drugačije počinjemo gledati na svijet, drugačije doživljavamo ljude i situacije oko sebe, i čak ako nam se isti događaji javljaju, naša reakcija je drukčija – prestajemo biti uzbuđeni, napeti, nervozni i slično, počnemo mirnije sagledavate situaciju oko sebe i svoj život.

Razgovor i energetski tretman – osobno ili putem Skype-a

Traje 60 minuta. Sastoji se od razgovora, tijekom kojeg Conny pomaže klijentici/u da izrazi osjećaje, da osvijesti svoja vjerovanja i obrasce razmišljanja, te od intuitivnog očitovanja. Nakon toga slijedi energetski tretman, putem kojeg iscjeliteljica iscjeljuje i pomaže u transformaciji klijentičinih/ovih sustava nefunkcionalnih vjerovanja i emocija, energetskih blokada u podsvijesti i eventualnih uzroka bolesti.

Cijena: 50€

Naš podsvjesni um privlači iskustva u našem životu, u skladu s onim što nosi u sebi

Theta healing ™ ili Theta iscljeljivanje je oblik energetskog iscjeljivanja, koji se koristi theta moždanim valovima (frekvencije od 4 do 7 hertza). Ti valovi stvaraju duboko opušteno stanje u kojem možemo djelovati ispod razine svjesnog uma. O theta moždanim valovima možemo govoriti kao o podsvijesti, jer oni vladaju dijelom našeg uma smještenog između svjesnog i nesvjesnog. Sadržavaju naše uspomene i osjećaje te vladaju našim stavovima, vjerovanjima i ponašanjem.

Theta healing je utemeljila i razvila Amerikanka Vianna Stibal.

Podsvijest je ono što se nalazi između našeg svjesnog uma i nesvjesnog. Naš svjesni um možemo usporediti s procesorom u kompjuteru. On je donosilac odluka u našem svakodnevnom životu. Podsvjesni um je poput hard diska na kompjuteru. U njega su pohranjene sve naše uspomene, navike, vjerovanja, doživljaji i predodžbe koje imamo o sebi.

I tako naš procesor želi obaviti određeni zadatak, ali nailazi na prepreke kada na svojem hard disku ne može pronaći odgovarajući program.

Naš svjesni um može imati jedno vjerovanje, dok naš podsvjesni može imati neko sasvim drugo. Npr. svjesno možemo biti uvjereni da smo vrijedni ljubavi i da ju zaslužujemo, dok istodobno duboko u podsvijesti možemo imati vjerovanje da nismo vrijedni i dostojni ljubavi (što se često događa ako nismo bili voljeni kao djeca); kao posljedicu toga doživjet ćemo da stalno iznova i iznova privlačimo ljude koji nas ne vole ili koji nam čine ”nešto loše”, ili s kojima se ne slažemo.

Theta tehniku možemo shvatiti kao mijenjanje programa i pohranjenih podataka iz naše podsvijesti.

Ono što mi želimo našim svjesnim umom i ono što želimo podsvjesnim umom su često puta dvije sasvim različite stvari. Mi svjesno želimo biti uspješni, zdravi, želimo biti zadovoljni, sretni, no međutim, naša podsvijest kaže nešto sasvim drugo. Naša podsvijest često ide u suprotnosti s našim svjesnim vjerovanjima. Kroz Theta iscjeljivanje mi možemo pronaći gdje su te naše blokade u podsvijesti i možemo ih promijeniti da bismo svjesno stvorili život koji želimo živjeti.

Naš podsvjesni um je mnogo veći nego naš svjesni i on privlači stvari u našem životu, u skladu s onim što nosi u sebi.  Znači, ako nosite u sebi osjećaj da vas ljudi ne vole, ne žele, npr. osjećate se nevoljeno, neprihvaćeno od majke i oca, vi ćete to projicirati na druge ljude, u svakodnevne situacije i osjećat ćete se neprihvaćeno, nevoljeno i neželjeno. Kroz ovu metodu iscjeljivanja možemo te doživljaje promijeniti.

Vjerovanja su pohranjena kao energija u neuronima u prednjem dijelu mozga

Naš mozak funkcionira poput ”biološkog super kompjutera” – dolazi do informacija i odgovara na njih. Kako ćemo mi reagirati na iskustvo ovisi o informaciji iz naše podsvijesti koja je dana umu, i o tome kako se ona prima i tumači. Kada tijelo, um ili duša prihvate vjerovanje kao stvarno, ono postaje Program.

  1. Osnovni nivo – nivo osnovnog vjerovanja pohranjen je kao energija u neuronima u prednjem dijelu mozga. To su vjerovanja koja smo usvojili i prihvatili od trenutka začeća, pa sve do sada. Ova vjerovanja grdimo u svakom trenutku našeg postojanja ovdje i sada, u ovom prostoru i vremenu, te na ovom nivou imamo dar slobodne volje kroz koji postižemo kontrolu nad svojom sudbinom. Možemo odabrati biti kreatori naših iskustava, umjesto lutkice na koncu, čije konce povlači sudbina.
  2. Genetski nivo – sadrži programe naslijeđene od naših predaka ili nadodane genima u ovom životu. Ovaj nivo se nalazi u središtu mozga, unutar epifize kao energija u morfogenetskom polju oko glavne stanice, oko fizičke DNK. To polje znanja govori mehanici DNK što će činiti.
  3. Povijesni nivo – se bavi sjećanjima iz prošlih života, dubokim genetskim osjećajima i iskustvima grupne svijesti koja smo donijeli u sadašnjost. Ta sjećanja pohranjena su u polju aure iznad glave i ramena osobe. Na ovom nivou nalaze se otvori u grupnu svijest i astralni nivo.

Fragmenti duše koje smo ostavili za sobom, izgubili ili preuzeli od drugih osoba, čuvaju se na ovom nivou.

Vianna kaže: – “Postoje tri posebne molekule koje nosimo sa sobom iz života u život. Kad duh uđe u tijelo, te tri molekule smještaju se u tri različita dijela fizičkog tijela. Jedna molekula nalazi se u pinealnoj žlijezdi u mozgu, druga je u srcu, a treća je smještena u korijenu kralježnice. Kada se Kundalini počinje buditi tada se aktiviraju i te tri molekule, a sa njima i prošla sjećanja. Rečeno je da se sjećanja prenose u podsvjesni um i u genetsko ili morfogenetsko polje, ali postoje neke uspomene za koje je teško odrediti odakle točno potječu. One se zovu sjećanja iz prošlog života. Ovaj nivo se naziva povijesnim, jer to mogu biti duboka genetska sjećanja, sjećanja na ljude koje smo vidjeli, ljude s kojima smo bili u izravnom kontaktu ili su to pak sjećanja na druga vremena i mjesta.”

  • Nivo duše – predstavlja ”Sve što osoba Jest”. Programi koji postoje na nivou duše su vrlo duboki i moćni, i njih povlačimo iz cjelovitosti osobe, počevši od područja srca prema van.

Ljudska duša je veličanstvena. Ona je dio Stvoritelja (Boga), i savršena je sama po sebi. Ona ne predstavlja našu osobnost, ona nije naš ego, osjećaji, misli. Duša je neosobna, a ipak razumije naše osobne osjećaje, misli i uvide. Iako je duša savršena sama po sebi, ona može evoluirati. No, međutim, njezina evolucija ne sastoji se u promjeni nje same, jer je ona vječna i nepromjenjiva. Njezina evolucija sastoji se u tome da svaka osobnost u koju se obuče bude potpuno svjesna duše.

Više o Theta iscjeljivanju možete saznati na službenim Theta healing stranicama za Hrvatsku:
http://www.thetahealingcroatia.com
http://www.thetahealinginstituteofknowledge.com
http://www.thetahealing.com

Iscjeljivanje theta valovima – Na rubu znanosti

Sva prava pridržana Conny Petö Đeneš 2006 - 2023