Učitavanje...

 

Terapije za bebe

Prirodne terapije za bebe u obliku kapi baziranih na vodi

Homeopatske i biorezonantne remedije (kapi) su prirodne, bez nuspojava, nisu štetne za organizam te su potpuno bezopasne. Izrađuju se od raznih biljaka, minerala, izlučevina, tkiva i drugih supstanci. Djeluju tako da pomažu u samoobrani organizma, stimuliraju rad bebinog imunosustava.

1.Biorezonantne kapi za prevenciju neželjenih nuspojava pri cjepljenju.
Trajanje terapije i izrada kapi: 20 do 30 minuta.
Cijena: 200,00 kn

2.Biorezonantne kapi za jačanje imuniteta
Trajanje terapije i izrada kapi: 20 do 30 minuta.
Cijena: 200,00 kn

3.Biorezonantne kapi za pre i post operativna stanja
Trajanje terapije i izrada kapi: 20 do 30 minuta.
Cijena: 200,00 kn

4.Homeopatske kapi
Beba ne mora biti prisutna, ali potreban je detaljni razgovor sa majkom i popunjavanje upitnika.
Cijena: 100,00 kn
Homeopatske kapi pomažu kod sljedećih stanja:

 • Trauma rođenja
 • Rast zubića
 • Grčevi (kolike)
 • Proljev (dijareja)
 • Zatvor (konstipacija, opstipacija)
 • Osip od pelena
 • Osip na koži
 • Konjuktivitis (upala očiju)
 • Upala uha
 • Povišena tjelesna temperatura
 • Laringitis (upala sluznice grla)

BRT (biorezonantna terapija) je prirodna terapija, koja se služi bebinim osobnim elektromagnetskim vibracijama u dometu od 10 do 500.000Hz, koje dolaze u rezonancu sa strukturom organizma. Utjecaj je moguć na staničnoj razini kao i na razini organa, sustava organa i cijelog tijela. Vibracije se uzimaju sa površine bebine kože i iz neposredne blizine tijela (morfogenetskog polja), odgovarajuće obrađuju i opet se vraćaju bebi. Za vrijeme terapije aparat pravi (zapisuje) biorezonantni preparat u obliku kapi – odnosno homeopatski pripravak urađen prema tijelu i osobnim energijama bebe koja je na terapiji.

Ova terapija je bezbolna, potpuno bezopasna i primjenjuje se na bebama, maloj i velikoj djeci, mladima, zrelim ljudima i starcima. Osmislili su je Rusi u Moskvi u IMEDIS centru:
http://imedis.ru/en

Homeopatija je noviji sustav prirodnog liječenja, koji postoji tek oko 220 godina, a prema izvješćima WHO (Svjetske zdravstvene organizacije) brzo je zauzeo čak drugo mjesto na ljestivici najraširenijeg načina liječenja/iscjeljivanja u svijetu. Homeopatija dolazi od grčkih riječi “homoios” što znači “slično” i “pathos” što znači “patnja”. Temelji se na načelu: “Simila Similibus Curentur” ili “slično se liječi sličnim”. To načelo liječenja/iscjeljivanja poznavali su i naši očevi medicine –Hipokrat i Paracelzus, ali ga je u praktičan način liječenja, razvio i utemeljio tek njemački liječnik Dr.med. Samuel Hahnemann (1755 – 1843). Razočaran klasičnom medicinom 1796. godine Hahnemann napušta svoju medicinsku praksu i počinje testirati razne supstance i njihove efekte na zdravim pojedincima te otkriva jedinstven, a jednostavan način pripremanja homeopatskih lijekova (remedija) od neprerađenih prirodnih supstancija. Taj postupak, nazvan potenciranje, povećava njihova ljekovita svojstva, a uklanja sve nuspojave.
Homeopatske remedije stimuliraju vitalnu silu i potiču organizam da iscijeli sam sebe.  Oni koriste princip imunizacije uzimanjem minimalne doze tvari, koje su maksimalno razrijeđene i potencirane (djeluju na molekularnoj i/ili energetskoj razini), te izazivajući simptome ulaze u rezonancu sa bolesti, tj. centralnim poremećajem i razgrađuju ga.

*NAPOMENA: Uvijek imajte na umu da prirodna medicina nije zamijena za klasičnu, već njezina nadopuna. Sve što radite neka bude u dogovoru sa vašim (djetetovim) osobnim liječnikom.

Sva prava pridržana Conny Petö Đeneš 2006 - 2023