Učitavanje...

 

Svjetlosna terapija

Kombinacija stimulirajućeg svjetla i audio relaksacije

Inovativna wellness tehnologija kao alternativa antidepresivima, anksioliticima i sredstvima za spavanje

PSiO® tehnologija nudi inovativno, jednostavno i efikasno rješenje za pronalaženje optimalnog unutarnjeg blagostanja. Sastoji se od naočala i slušalica sa mp3 playerom putem kojih se kombiniraju svjetlosna stimulacija, glazba, binuarni ritmovi, zvukovi prirode i slušna relakasacija (vođena meditacija ili autohipnoza sa opuštajućim sugestijama i afirmacijama).

PSiO® je dokazano učinkovita alternativa antidepresivima, anksioliticima i sedativima za spavanje, jer u kratkom roku postiže otpornost na stres, duboki odmor i oporavak, emocionalni sklad, unutarnji mir i kvalitetno spavanje.

Tvrtka Psychomed iz Belgije, pod vodstvom Dr.Stéphane Dumonceau-a u suradnji sa Sveučilištem u Liege-u, razvila je PSiO®  tehnologiju koju već 30 godina koristi u kliničkom radu i medicinskim istraživanjima, posebno u bolnicama u sobama za oporavak i u laboratorijima za spavanje. Glavna upotreba programa je za oporavak/regeneraciju, stvaranje i održavanje dobrog raspoloženja, miran i kvalitetan san, preobrazbu negativnog načina razmišljanja u pozitivan te otpuštanje stresa.

Danas NASA, IBM, Google, Intel i mnoge druge moderne kompanije koriste PSiO® za postizanje dobrobiti kod svojih zaposlenika. U belgijskim i francuskim klinikama i stomatološkim ordinacijama PSiO® pronalazi svoje mjesto za okrepljujući odmor i energizaciju liječnika, kirurga, stomatologa te brzi oporavak  njihovih pacijenata.

NASA koristi PSiO® kod svojih astronauta za redukciju Jet lag-a i stres menadžment.

PSiO je učinkovita alternativa antidepresivima, anksioliticima i sedativima za spavanje.

PSiO tehnologija je prvenstveno namijenjena osobama koje:

 • imaju problema sa spavanjem
 • su nakupile stresa
 • pate od sezonske depresije i lošeg raspoloženja
 • pate od kroničnog umora
 • često putuju i imaju problema sa jet legom
 • trebaju na operaciju ili se oporavljaju od nje
 • imaju potrebu za redukcijom boli (pogotovo kod kronične boli)
 • žele popraviti kvalitetu svojeg življenja i svakodnevnog funkcioniranja
 • žele rasti i razvijati se
 • se bave sportom
 • se bave intelektualnim radom

PSiO® relaksaciju najviše upotrebljavaju liječnici (posebice kirurzi i anesteziolozi) i stomatolozi za redukciju boli, stresa i straha tijekom zahvata čime se postiže smanjenje doze anestezije i sedativa te brži oporavak.

Mnogi piercing i tatto saloni koriste PSiO® također za redukciju boli i straha tijekom tretmana.

Moderni wellness centri i luksuzniji hoteli uvrstili su PSiO® relaksaciju u svoju ponudu.

Velike tvrtke polako uvode PSiO® energizacijski jutarnji i poslijepodnevni okrepljujući odmor za svoje menadžere i ostale zaposlenike radi poboljšanja efikasnosti obavljanja poslova.

Unatrag nekoliko godina PSiO® tehnologija konačno je postala dostupna i za kućnu upotrebu, tako da si svatko može nabaviti svoje PSiO® naočale za svakodnevnu upotrebu.

Pogledajte više na: https://www.psio.com/en/presentation.html

Za više informacija i besplatni tretman javite se PSIO ambasadorici na:

conny.peto.denes@gmail.com

Sva prava pridržana Conny Petö Đeneš 2006 - 2023