Učitavanje...

 

NLS dijagnostika & analiza

Kvantna biotehnologija za poboljšanje kvalitete zdravlja i detaljnu analizu stanja tijela

NLS ili Nelinearna dijagnostika je kvantna kompjuterska nelinearna analiza namijenjena za detaljan pregled čitavog organizma, koja uz pomoć bioinduktora i najsuvremenije tehnologije posebno dizajniranog hardware-software sustava omogućuje očitavanje bioelektrične aktivnosti spinova (vrijednosti kutnih impulsa) mozga putem kojih prepoznaje i pojačava signale te dešifrira informaciju koja je sadržana u njima. Upravo te informacije otkrivaju stupanj, težinu i funkcionalne promjene u organizmu. Drugim riječima, dubinski skenira sve sustave organa.

Budući da se skeniranje odvija na 8 nivoa – molekula, ultrastruktura, DNK heliks, kromosom, nukleus, stanica, tkivo, organ – tijekom pregleda očitava se stanje vanjske i unutarnje strukture organa te se pronalazi žarište problema.

Nakon pregleda dobiva se uvid u stanje ne samo cijelog organizma (tkiva, organa, DNK, kromosoma i dr.), već i u stanje „energetskog tijela“ čovjeka (čakre, aura i akupunkturne bioaktivne točke na rukama, nogama, ušima i očima).

Ako je potrebno, daljnjim ispitivanjem, tzv. Vegeto testom moguće je testirati biokemijsku homeostazu, patomorfologiju, mikroorganizme i parazite, alergene, štetnost ili učinkovitost pojedinih alopatskih lijekova, homeopatskih remedija, hrane i dr.

Više detalja možete vidjeti ovdje: http://www.nls-metatron.eu/about_en.html

Koristimo tri vrhunska uređaja:

 • Biophilia 3X tracker
 • Metatron Metapathia
 • 8D-LRIS

putem kojih smo u mogućnosti obaviti četiri vrste pregleda:

 1. NLS Metapathia biorezonantna dijagnostika – kompletan sken cijelog organizma sa svim organima. Traje oko 40 minuta. Cijena 100€.
 2. NLS Metapathia biorezonantna dijagnostika – kompletan sken DNK i kromosoma Traje oko 40 minuta. Cijena 100€.
 3. NLS Metapathia biorezonantna dijagnostika – kompletan sken organizma + DNK. Traje oko sat i pol Cijena 150€.

*VAŽNO:

Jedan sat prije NLS dijagnostike suzdržite se od konzumiranja hrane, tri sata od kave ili čaja, a jedan dan prije od alkohola. Dođite bez nakita i bilo čega metalnog na odjeći ili tijelu.

Analiza se ne radi trudnicama, djeci ispod 7 godina starosti, osobama sa pacemakerom ili implantantom u tijelu, težim psihičkim bolesnicima

Nakon dijagnostičkog pregleda moguće je dogovoriti i biorezonantnu terapiju. Imamo tri vrste u ponudi:

  • Metatron biorezonatna terapija, koja informacije/signale odašilje direktno u mozak putem bio induktora, na način da ispravlja frekvencije dokle god stanica ne počne funkcionirati optimalno. Radi na 6 nivoa – molekula, DNK, kromosom, stanica, tkivo, organ.
  • Nosode-terapija – biorezonantno-homeopatska terapija.
  • Biorezonantna terapija IMEDIS BRT uređajem, koja informacije/signale odašilje putem bioaktivnih točaka na dlanovima i stopalima.

Traje 20-30 minuta. Cijena 50€.

Više pogledajte na stranici o biorezonantoj terapiji: OVDJE

Kako funkcionira NLS analiza pogledajte na videu dolje:

Sva prava pridržana Conny Petö Đeneš 2006 - 2023