Učitavanje...

 

FOHOW bioenergetska terapija

Što je FOHOW bioenergo terapija?

FOHOW bioenergo terapija je novost i hit na svjetskom tržištu. Obavlja se putem YANG-SHENG FOHOW Bioenergo uređaja (Bioenergetskog meridijan masažera BEM 3.0 sa ultrazvučnom funkcijom) za tijelo koji učinkovito pomaže u poboljšanju općeg stanja tijela. Terapija pomaže ukloniti toksine iz tijela, riješiti se boli, očistiti krv, poboljšati cirkulaciju krvi, ubrzati metabolizam, poboljšati kvalitetu sna, usporiti proces starenja i jačati imunološki sustav i sposobnost tijela da se sam popravi. Također pomaže u reguliranju rada sustava unutarnjeg lučenja, jačanju mišića i kostiju, poboljšanju stanja kralježnice, regulaciji autonomnog živčanog sustava, regulaciji endokrinog sustava, povećanju spolne funkcije i pročišćavanju meridijana. Bezbolno je i sigurno.

Uređaj kombinira načela tradicionalnih učenja kineske medicine koja se tiču ​​meridijana (energetskih puteva u tijelu) i unutarnjih organa s najnovijim dostignućima suvremene znanosti u područjima kao što su bioinformatika, bioenergetika i neurologija.

  • Akupunktura
  • Gauza masaža
  • Thuina masaža
  • Terapija vakumom (Cupping)
  • Terapija vatrom (Moksibustija).

Zbog snažnog djelovanja na energetske kanale i biološki aktivne točke postiže se brzo oslobađanje protoka energetskih kanala, što doprinosi poboljšanju cirkulacije vitalne energije tzv. Qi, cirkulacije krvi, osnaživanju bioenergije tijela, uravnotežavanju Yin-Yang energiju te u cjelini ima snažan preventivni i regenerirajući učinak na zdravlje pojedinca. Savršena je kombinacija tradicionalnih tehnika istočnjačke medicine i suvremenog znanstvenog razvoja.

Kako izgleda terapija?

Terapija se provodi putem najnovijeg posebno dizajniranog bioenergetskog uređaja sa posebnim energetskim rukavicama od čeličnih niti, koje stimuliraju biološki aktivne točke.

Prije tretmana leđa, ruke i noge namažu se posebnim energetskim gelom na bazi nano tehnologije. Zatim se nježnim pokretima prelaze dijelovi tijela sa rukavicama koje provode bio-struju i oslobađaju blokade u tijelu.

Tretman je ugodan i opuštajući u trajanju od 45 min.

Nakon tretmana leđa se namažu gelom koji sadrži ekstrakt ljekovitog bilja pripremljenog prema načelima tradicionalne kineske medicine.

Potrebno je skinuti se u donje rublje.

Dva sata prije dolaska na terapiju nemojte jesti i piti kavu.

Dva dana prije dolaska na terapiju nemojte konzumirati alkohol.

Sat vremena prije terapije potrebno je otuširati se i na tijelo ne staviti losione, ulja ili dezodoranse (osim ispod pazuha).

Cijena jednog tretmana 50€.

Princip rada FOHOW bioenergetske terapije:

Načelo rada ove terapije temelji se na učenjima tradicionalne kineske medicine o meridijanima, čiji je ključni aspekt izraz: „Gdje nema blokada, nema ni boli. Tamo gdje postoji blokada, postoji i bol.” Blokade se, u ovom slučaju, odnose na poremećaj aktivnosti meridijana, Chi energije i cirkulacije krvi, što stvara zagušenja i uzrokuje bol.

Uređaj pretvara električne impulse u bio-struju, koja se podudara s električnim naponom i bio-razgradnjom ljudskih stanica; bio-struja vraća energiju stanicama, snažno i učinkovito oslobađajući blokirani protok energetskih kanala i meridijana.

Gel koji se aplicira nakon terapije sadrži ekstrakt ljekovitog bilja pripremljenog prema načelima tradicionalne kineske medicine. Učinkovito ublažava reumatske probleme, snažno i ciljano zagrijava tijelo, ima jak analgetski učinak te djeluje na uklanjanju patogenog faktora vlažnosti iz tijela, što podiže otpornost organizma. Pomlađuje i podiže tonus kože, djeluje na gubitak težine, podiže nivo energije u tijelu, aktivira mišiće i oslobađa blokade energetskih kanala i meridijana. Tijekom tog procesa, tijelo troši veliku količinu energije pa primjena gela nadopunjuje staničnu energiju, ima snažan antioksidacijski učinak te potiče regeneraciju stanica. Zajednička primjena gela i uređaja snažno ubrzava proces samoregeneracije tijela.

Sva prava pridržana Conny Petö Đeneš 2006 - 2023