Učitavanje...

 

Biorezonantna terapija

BRT ili biorezonantna terapija stimulira imuni sustav i potiče samoiscjeljujuće procese na staničnom nivou

Biorezonantna terapija je djelotvorna, bezbolna, potpuno bezopasna i primjenjuje se na bebama, djeci, odraslima i starcima. Ona potiče uspostavljanje homeostaze i koherenciju ili međusobno usklađivanje unutar stanica, što se postiže ponovnom uspostavom zdrave komunikacije na elektromagnetskoj razini.

Biorezonantna terapija je biofizička metoda zasnovana na konceptima akupunkture, homeopatije i kvantne fizike koja pomaže boljem općem stanju organizma.

Ovu vrstu terapije osmisli su Rusi u IMEDIS centru u Moskvi, a znanstveno ju je dokazao Franz Morell (1977).

Ona je prirodna kvantno-medicinska terapija, koja djeluje na principima biofizike. Ljudski organizam i njegovo neposredno polje emitiraju elektromagnetske valove određenih frekvencija putem kojih stanice i organi u ljudskom tijelu međusobno komuniciraju. Ti valovi odraz su biokemijskih procesa koji se odvijaju u tijelu.

Biorezonanca se pokazala vrlo izvrsna pripomoć kod: jačanja imuniteta, hormonalnih i metaboličkih disbalansa, tumora i cista, kardiovaskularnih oboljenja, astme, bronhitisa, autoimunih bolesti, intolerancije na hranu, alergija, glavobolja i nesanice, kod tretiranja pred i post operativnih stanja i još mnogo toga… (iako imajte na umu da ovo nije zamjena za liječenje klasičnom medicinom, već njezina nadopuna).

Danas u ponudi postoji veliki niz raznih uređaja za biorezonantnu terapiju, međutim nisu svi jednako učinkoviti. Osobno koristim dva ruska uređaja IMEDIS i METAPATHIA, koji su među najkvalitetnijim uređajima.

  • META-BRT putem ruskog uređaja Metapathia Metatron Hunter
  • IMEDIS-BRT putem ruskog IMEDIS uređaja

Traje 20-30 minuta. Cijena:

  • 1 tretman + BRT globule ili kapi 50€
  • 10 tretmana + BRT globule ili kapi 350€ (uračunat popust od 30%)
  • 20 tretmana + BRT globule ili kapi 60€ (uračunat popust od 40%)

*VAŽNO:

Jedan sat prije NLS dijagnostike suzdržite se od konzumiranja hrane, tri sata od kave i čaja, a jedan dan prije od alkohola. Dođite bez nakita i bilo čega metalnog na odjeći ili tijelu.

Biorezonantna terapija se ne radi osobama sa pacemakerom ili implantantom u tijelu te težim psihičkim bolesnicima. 

META – Biorezonantna terapija

META-BRT informacije/signale odašilje direktno u mozak putem bio induktora, na način da ispravlja frekvencije, tj. tunira dokle god stanica ne počne funkcionirati optimalno. Tretman se odvija na 8 nivoa – molekula, ultrastruktura, DNK heliks, kromosom, nukleus, stanica, tkivo i na kraju cijeli organ. Koristi se kao terapija uz dijagnostički pregled organizma, pri čemu se putem kompjutera mogu odmah pratiti rezultati i efekti terapije.

Ova vrsta terapije koristi se nakon NLS dijagnostike. Osmišljena je od strane Instituta za praktičnu psihofiziku u Omsku, Rusija.

IMEDIS – Biorezonantna terapija

IMEDIS BRT ili biorezonantna terapija je prirodna terapija koja se služi čovjekovim osobnim elektromagnetskim vibracijama u dometu od 10 do 500.000Hz. Vibracije se uzimaju sa površine čovjekove kože i iz neposredne blizine tijela (morfogenetskog polja), odgovarajuće obrađuju (invertiraju) i potom opet vraćaju osobi. Ona i aparat tijekom terapije čine zatvoreni energetski krug koji organizmu pruža mogućnost da svojom vlastitom životnom energijom (vitalnom silom) ”nadvlada” bolest.

Budući da elektromagnetske vibracije dolaze u rezonancu sa strukturom organizma, terapeutski učinak vibracija se odvija na staničnoj razini, na razini organa, sustava organa i cijelog tijela. Biorezonantni učinak usmjeren je na neutralizaciju patoloških i obnovu poremećenih fizioloških vibracija. Upotreba rezonance u medicini temelji se na ispravnom odabiru frekvencije, vrste elektromagnetskog utjecaja i iscjeljujućeg signala, pri čemu je moguće pojačati normalne (fiziološke) vibracije i ublažiti patološke, što ima  povratnu spregu sa odgovarajućim bioelektričnim aktivnostima različito strukturiranim u normalnim fiziološkim uvjetima organizma. BRT je korekcija tjelesnih funkcija koje su pod utjecajem elektromagnetskih oscilacija određenih parametara.

Razlikujemo dva tipa terapije:

  1. endogena BRT je terapija koja na posebni način obrađuje osobne vibracije
  2. egzogena BRT je terapija koja pomoću vanjskih signala dolazi u rezonancu sa organima i sustavima.

Prema potrebi, između pojedinačnih terapija, za vrijeme BRT prave se (zapisuju) biorezonantni preparati (remedije) u obliku kapi ili globula – odnosno homeopatski pripravci napravljeni prema tijelu i osobnim energijama čovjeka koji je na terapiji, koje osoba uzima nakon ili između BRT terapija.

 

IMEDIS CENTAR

IMEDIS ili Center of intellectual medical systems nalazi se u Rusiji, u Moskvi. Više od 15 god. radi na usavršavanju uređaja, software-a i medicinskih metoda liječenja u području energo-vibracijsko-informacijske medicine, ujedinjujući mogućnosti moderne kompjuterske tehnologije sa posljednjim znanstvenim istraživanjima sa kraja XX stoljeća.

Energo-vibracijsko-informacijska medicina je utemeljena na konceptu integracije ljudskog organizma, npr. potreba za uzimanjem u obzir unutarnju povezanost između organa i sustava. Procesi energo-vibracijsko-informacijske izmjene su temelji funkcioniranja organizma. Organizam se smatra kompleksom samoorganizirajuće strukture, koja ima sve što je potrebno za održavanje homeostaze. Srž energo-vibracijsko-informacijske medicine je u aktiviranju prirodnih mehanizama, usmjerenih na obnavljanje i održavanje zdravlja. http://imedis.ru/en

Osnovni principi biorezonantne terapije i njezino djelovanje

Ljudski organizam i njegovo neposredno polje emitiraju elektromagnetske valove određenih frekvencija putem kojih stanice i organi u ljudskom tijelu međusobno komuniciraju. Ti valovi odraz su biokemijskih procesa koji se odvijaju u tijelu. Zdrave stanice i organi imaju određene frekvencije, dok bolesne i zablokirane imaju puno niže frekvencije. IMEDIS BRT aparat prepoznaje te valove u dometu od čak 10 do 500000Hz.

Kvantna fizika je pokazala da kada ”izliječimo” energetsko polje automatski se uspostavlja stanje zdravlja u tijelu, zato jer materija (tijelo) se ponaša i kao čestica (tvar) i kao val (vibracija). Dok klasična, alopatska biomedicina radi sa tvarnim aspektom našeg tijela, energo-vibracijska medicina (biorezonantna terapija, homeopatija, Bachova cvjetna terapija) rade sa njegovim valnim aspektom. Ukoliko promijenimo val (frekvenciju), mijenjamo i tijelo.

IMEDIS BRT aparat prepoznaje i prikuplja patološke (“bolesne”) frekvencije, prerađuje ih (invertira) i šalje natrag pojačane nove zdrave frekvencije te tako aktivira samoobnavljajuće snage u organizmu (imuni sustav).

Jednostavnim riječima moglo bi se reći da aparat “reprogramira nezdrave frekvencije u zdrave” te istodobno emitira specifične oscilacije koje pomažu organizmu da lakše prebrodi bolesti i tako povrati zdravlje ili ojača imunološki sistem ukoliko bolest još nije nastupila.

Može se reći da za vrijeme biorezonantne terapije, energetski kanali –meridijani i nadiji, se pročišćavaju. Točke blokirane bolešću se iscjeljuju i ponovno dolazi dok prirodnog tijeka energije te se uspostavlja ravnoteža.

Razlika između akupunkture i BRT jest u tome što u akupunkturi terapeut radi samo sa određenim točkama na određenom meridijanu, dok s u biorezonantnoj terapiji obrađuje cijeli meridijan sa svim točkama. Može se raditi samo sa odabranim meridijanima, a može se raditi istodobno i sa svih 20 (12 po kineskoj medicini + 8 prema njemačkom dr. Voll-u), i to čini prednost.

NARUČI SE

Kvantno-informacijska medicina – Na rubu znanosti

(U kvantno-informacijsku medicinu spadaju biorezonanca, homeopatija, Bachova cvjetna terapija, NLS Meta-therapija i dr. oblici informacijske terapije)

Sva prava pridržana Conny Petö Đeneš 2006 - 2023